Renovatie en nieuwbouw


“De wc is een moment van rust en de keuken een inspiratie voor genot.” Ik help u graag om deze ruimtes te ontwerpen en te bouwen zodat u naar eigen inzicht en invulling (weer) optimaal kunt genieten in eigen huis. “Mijn huis is geweldig maar de indeling kan anders.” Muren en deuren zijn zo verplaatst. Wij kunnen u helpen met de tekeningen en doen renovaties van klein tot groot. “Meer woonoppervlakte door een uitbouw of een dakkappel is een slimme zet in Amsterdam.” Het verhoogt wooncomfort en de waarde van mijn pand.” Ik weet alles over de regeltjes en zet uw uitbouw net zo makkelijk neer zoals ik eigen huis heb gedaan.

renovatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>