Renovatie & nieuwbouw

Over ons

Graag zou ik mij willen voorstellen als ‘de handige buurman’; iemand in de buurt die u professioneel kunt helpen met klussen in en om uw huis. Zelf heb ik het altijd fijn gevonden om samen met mensen in mijn directe omgeving te werken. Het is vertrouwd en het contact is snel gelegd. Bovendien zijn referenties snel gevonden wat de samenwerking betrouwbaar maakt. Als aannemer in bouw en design, met afgeronde opleidingen in beide werkvelden, beschik ik over de juiste combinatie van kennis en ervaring die u zoekt.

Bent u op zoek naar een inspirerende manier om uw visie vorm te geven? Staat u open voor originaliteit en dan werken wij graag met u samen. Wij profileren ons door een sterk analytisch & empathisch vermogen en zijn tegelijkertijd doortastend. Wij streven altijd naar heldere en duidelijke communicatie.

U kunt bij ons terecht voor bouw & renovatie, wc’s en badkamer renovatie, schilderwerk, kinderkamers, meubels op maat en tuinplannen.

 

Bouw & Renovatie

“De wc is een moment van rust en de keuken een inspiratie voor genot.” Ik help u graag om deze ruimtes te ontwerpen en te bouwen zodat u naar eigen inzicht en invulling (weer) optimaal kunt genieten in eigen huis. “Mijn huis is geweldig maar de indeling kan anders.” Muren en deuren zijn zo verplaatst. Wij kunnen u helpen met de tekeningen en doen renovaties van klein tot groot. “Meer woonoppervlakte door een uitbouw of een dakkappel is een slimme zet in Amsterdam.” Het verhoogt wooncomfort en de waarde van mijn pand.” Ik weet alles over de regeltjes en zet uw uitbouw net zo makkelijk neer zoals ik eigen huis heb gedaan.

badkamer

keuken

 

uitbouw

Schilderwerk

Schilderen is een vak apart en mijn buurvrouw kan het weten. Ik werk graag met haar samen aangezien zij alles weet van duurzaam schilderwerk. Of het nu gaat om buiten of binnen schilderwerk, wij doen het graag voor u.

 

Kinderkamers

Als kunstenaar, designer en kinderliefhebber, ben ik gek op kinderkamers. Ik laat graag mijn fantasie en creativiteit de vrije loop. Met veel plezier maak ik muurschilderingen of een fantasiebed voor uw kind. Ik nodig u uit om met zijn allen om de tafel te gaan zitten met een glas wijn en appelsap zodat ik met jullie kan meedenken en jullie wensen kan uittekenen.

kk

Meubels op maat

Wil je die boeken toch ergens kwijt, ondanks je net nieuw aangeschafte e-reader, gaat jouw voorkeur naar robuuste meubels van steigerhout of wil je de televisie in jouw kast automatisch weg laten zakken met behulp van een lift, dan kan ik vast veel voor u betekenen.


buitenm

Klusjes

Er zijn altijd klusjes in huis die nog even gedaan moeten worden. Een lamp, kapstok of de televisie moet worden opgehangen, je wilt kinderbeveiliging voor de keukenkastjes of een nieuwe vloer. Bel mij en ik loop even bij u langs!

Tuin

Heerlijk is het om te tuinieren, maar dan wel in een droomtuin. Wil je jouw tuin in kleine stapjes of juist in één keer omtoveren tot een Franse Oase van rust of heb je een kinderparadijs of juist een terras zonder gras voor ogen, dan help ik je daar graag mee. Denk aan het aanleggen van een mooi gras gazon, schuttingen bouwen, sierbestrating leggen, of timmerwerkzaamheden uitvoeren.

flagstones

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>